KATEGORI

Ing taun 2000

house wadhah aluminium pisanan ing donya iki diterbitake

A tabrakan antarane estetika kinerja lan aluminium wiwit

Sawise 10 taun luwih

Aluminium Mobile Capsule

Dibangun house foldable pisanan kabeh-aluminium donya ing China

Terus deepen "Aluminium" saka Estetika kinerja

Babagan awake dhewe

ggdsg

Liyang Aluminium Mobile Capsule dumunung ing "bangunan ijo nasional sing" dumunung ing Liyang, mung 1 jam Sepur kanggo Shanghai. We are ngedegaken lempitan house mung aluminium donya. Perusahaan wis sawetara aluminium paten lempitan house penemuan.

Prodhuk nyawiji ing prasaja, gampang kanggo melu, ing idea desain movable, devotes kanggo riset & pembangunan lan produksi panggonan elegan anyar, kamar darurat, kamar malang, ing supermarket oleh lan ing. Digunakake digunakake ing relief darurat, camp tentara, Situs construction, commerce umum, vacation tourism, camp mine, omah sak wentoro kotamadya, gedhe-ukuran acara lan kabeh jinis kagiyatan komersial kayata tetanggan omah sak wentoro.

AMC terus-terusan olèh warisan roh craftsman kang, construction cerdas karo jantung, lan nemokake kaendahan lelampahan aluminium ...

Read More

News & Events


WhatsApp Online Chat !