Babagan awake dhewe

WELCOME TO AMC

AMC (Liyang Aluminium Mobile Capsule Co., Ltd.) Iku sawijining perusahaan-layanan kebak Aluminium house lempitan mobile lan solusi sing dirancang kanggo ngirim. We dumunung ing "daerah bangunan ijo nasional" in Liyang, mung 1 jam Sepur kanggo Shanghai.

We are ngedegaken lempitan house mung aluminium donya. Karo sawetara aluminium paten lempitan house penemuan, sing ngijini kita introduce sawetara saka solusi bangunan paling inovatif, fungsi lan ekonomi ana ing donya iki.

Prodhuk nyawiji ing prasaja, gampang kanggo melu, ing idea desain movable, devotes kanggo riset & pembangunan lan produksi panggonan elegan anyar, kamar darurat, kamar malang, ing supermarket oleh lan ing. Digunakake digunakake ing relief darurat, camp tentara, Situs construction, commerce umum, vacation tourism, camp mine, omah sak wentoro kotamadya, gedhe-ukuran acara lan kabeh jinis kagiyatan komersial kayata tetanggan omah sak wentoro.

We offer lempitan lan house mobile karo kauntungan paling competitive: produk AMC dirancang khusus kanggo dadi ekonomi deliverable ngendi wae ing donya. Iku bisa lempitan lan kapal ing kontaner, sing 40 ft bisa terus 20 omah, iki ngidini kita manfaataken saluran barang standar kanggo ngirim produk kita - segara barang, jaringan alur, dalan utawa Barge - opsi transportasi paling sregep ekonomi kasedhiya.

AMC terus-terusan olèh warisan roh craftsman kang, construction cerdas karo jantung, lan nemokake kaendahan lelampahan aluminium.

Vision

Dadi pemimpin global ing ngrancang, engineering, Manufaktur lan pangiriman nilai ditambahaké dhuwur produk lan layanan kualitas.

Karep

Kanggo entuk pangenalan customer lan kepuasan stakeholder dening nglakoni kanggo tingkat paling dhuwur saka kinerja karo integritas, kreatifitas lan passion kanggo asil ..

angka

· Pengakuan Customer

· Integrity & Transparan

· Prasetya & Tanggung




WhatsApp Online Chat !