Shops Mobile

Short Description:


  • Quantity Min.Order: 20 set
  • Sumber Kabisan: 1000 Sets / Wulan
  • Port: Shanghai / Ningbo / Shenzhen / Tianjin
  • Sarat Pembayaran: T / T

  • Detail produk

    Tags Product

    Dibandhingake karo mode bisnis tradisional, toko mobile nyimpen rent, hiasan, pengawasan lan pangolahan liyane, ora mung ngurangi biaya nanging uga nemen ngurangi siklus completion, wektu cendhak wektu kanggo ngrampungake pemandangan mobile unik. Lan bisa ngilangke resiko lokasi salah, nanging uga miturut aliran wong lan mangsa lan owah-owahan ing wektu kanggo nyetel.

    02fadfa微 信 图片 _20180529100959

     

     

    44

     

    Unfolding Langkah:

    Mbukak paket-Nyebar metu lantai-Nyebar metu gendheng-Nyebar metu jendela & lawang

     

    aksesoris Pambuka

    11adfa

    Konfigurasi aksesoris 


  • Previous:
  • : Next

  • 
    WhatsApp Online Chat !