Wakil Ketua Komite Nasional CPPCC dibukak produk kita lan marang saran

Gao Yunlong, wakil Ketua Komite Nasional CPPCC lan ketua Federasi Industry lan Commerce, dipimpin dening Huang Li, Yan Li, Gu Wanfeng, lan kelompok nasional liyane karo-sipil integrasi anjog dibukak produk aluminium kabin ing Group Merong lan marang saran terkenal lan pakurmatan.

图片 1 图片 3图片 4


Post time: May-03-2018

WhatsApp Online Chat !