Заменик-претседател на Националниот комитет CPPCC посети нашите производи и сугестии

Гао Yunlong, заменик-претседател на Националниот комитет CPPCC и претседател на Федерацијата на индустрија и трговија, предводена од Хуанг Ли, Јан Ли, Гу Wanfeng и другите национални воено-цивилната интеграција водечките групи посети производи од алуминиум кабина во Merong група и даде корисни совети и благодарност.

图片 1 图片 3图片 4


Post time: May-03-2018

WhatsApp Online Chat !