KATEGORITË

Në vitin 2000

Shtëpia enë alumini i parë në botë u botua

Një përplasje mes estetikë e performancës dhe alumini fillon

Pas 10 vjet të tjera

Alumini Mobile Kapsula

Built parë gjithë-alumini shtëpinë foldable në botë në Kinë

Continue to deepen the “Aluminum” of performance Aesthetics

Rreth nesh

ggdsg

Changzhou Alumini Mobile Kapsula është e vendosur në "ndërtesën kombëtare e gjelbër janë" vendosur në Changzhou, vetëm tren 1 orë në Shangai. Ne jemi vetëm alumini themeluesi shtëpia rrish në botë. Kompania ka një numër të aliazh alumini patentave shpikje shtëpi kanate.

Produkti integron të thjeshtë, të lehtë për dele, ideja e luajtshme projektimit, kushton për kërkimin dhe zhvillimin dhe prodhimin e vendbanimit të ri elegante, dhoma emergjente, dhoma peizazhit, supermarket askush dhe kështu me radhë. përdorur gjerësisht në lehtësim emergjente, kampin e ushtrisë, vendin e ndërtimit, tregtisë publik, pushime turizmit, kampin e minave, strehim të përkohshëm komunal, ngjarjet në shkallë të gjerë dhe të gjitha llojet e aktiviteteve komerciale të tilla si lagje e përkohshme të strehimit.

AMC vazhdimisht trashëgon frymën e artizani, ndërtimin inteligjente me zemër, dhe të zbuloni bukurinë e udhëtimit alumini ...

Lexo më shumë

Lajme dhe ngjarje


WhatsApp Online Chat !