Rreth nesh

MIRË SE VINI NË AMC

AMC (Changzhou Aluminum Mobile Kapsula Co, Ltd.) Është një prodhues shërbim të plotë të shtëpisë alumini kanate celular dhe zgjidhjet që janë projektuar për të ofruar. Ne jemi të vendosur në zonën e "kombëtare ndërtimit të gjelbër" në Changzhou, vetëm tren 1 orë në Shangai.

Ne jemi vetëm alumini themeluesi shtëpia rrish në botë. Me një numër të aliazh alumini patentave shpikje shtëpi kanate, e cila na lejon për të futur disa nga zgjidhjet më të reja, funksionale dhe ekonomike të ndërtimit në dispozicion në botë sot.

Produkti integron të thjeshtë, të lehtë për dele, ideja e luajtshme projektimit, kushton për kërkimin dhe zhvillimin dhe prodhimin e vendbanimit të ri elegante, dhoma emergjente, dhoma peizazhit, supermarket askush dhe kështu me radhë. përdorur gjerësisht në lehtësim emergjente, kampin e ushtrisë, vendin e ndërtimit, tregtisë publik, pushime turizmit, kampin e minave, strehim të përkohshëm komunal, ngjarjet në shkallë të gjerë dhe të gjitha llojet e aktiviteteve komerciale të tilla si lagje e përkohshme të strehimit.

Ne ofrojmë palosshme dhe shtëpi të lëvizshme me një avantazh më konkurrues: produkt AMC është projektuar posaçërisht për të qenë ekonomikisht deliverable kudo në botë. Ajo mund të përfshihej dhe anije në kontejnerë, një enë 40 ft mund të mbajë 20 shtëpi, kjo na lejon që të shfrytëzojnë kanalet standarde mallrave të ofruar produktin tonë - mallrave në det, në rrjetin hekurudhor, autostradë apo ndesh - opsionet ekonomikisht më të qëndrueshme të transportit në dispozicion.

AMC vazhdimisht trashëgon frymën e artizani, ndërtimin inteligjente me zemër, dhe të zbuloni bukurinë e udhëtimit alumini.

vizion

Për të qenë një udhëheqës global në projektim, inxhinieri, prodhim dhe shpërndarjen e vlerës së shtuar të produkteve të kualitetit të lartë dhe shërbimeve.

mision

Për të arritur njohjen e konsumatorëve dhe kënaqësi palëve të interesuara duke u angazhuar në nivelin më të lartë të performancës me integritet, krijimtarisë dhe një pasion për rezultate ..

vlerat

· Njohja e klientit

· Integriteti & Transparencë

· Angazhimi & Llogaridhënia
WhatsApp Online Chat !