Nënkryetar i Komitetit Kombëtar CPPCC vizituar produktet tona dhe dha sugjerime

Gao Yunlong, zëvendës kryetar i Komitetit Kombëtar CPPCC dhe kryetar i Federatës së Industrisë dhe Tregtisë, të udhëhequr nga Huang Li, Yan Li, Gu Wanfeng, dhe grupeve të tjera kombëtare ushtarake-civile integruese kryesorë vizitoi produktet kabinës alumini në Grupin Merong dhe dha këshilla të vlefshme dhe vlerësimin.

图片 1 图片 3图片 4


Post time: May-03-2018

WhatsApp Online Chat !