kategori

Dina taun 2000

imah wadahna aluminium munggaran di dunya ieu diterbitkeun

Hiji tabrakan antara estetika kinerja sarta aluminium dimimitian

Sanggeus 10 taun leuwih

Aluminium Mobile kapsul

Diwangun imah foldable mimiti sagala-aluminium di dunya di Cina

Neruskeun deepen nu "Aluminium" estetika kinerja

Tentang Kami

ggdsg

Changzhou Aluminium Mobile kapsul anu lokasina di "wangunan héjo nasional anu" lokasina di Changzhou, ngan 1 jam karéta ka Shanghai. Kami pangadeg tilepan imah ukur aluminium di dunya. Pausahaan ngabogaan sajumlah alloy aluminium patén-patén tilepan imah penemuan.

produk integrates nu basajan, gampang melu, pamanggih design movable, devotes kana hasil panalungtikan & ngembangkeun sarta produksi tinggal elegan anyar, ruang darurat, ruang bentang, supermarket taya sahijieun jeung saterusna. Loba dipaké dina relief darurat, camp tentara, situs konstruksi, dagang umum, pakansi pariwisata, camp milik, perumahan samentara kota, badag skala acara tur sagala jinis kagiatan komérsial kayaning lingkungan perumahan samentara.

AMC terus inherits sumanget tukang nyieun urang, pangwangunan calakan kalayan haté, sarta manggihan kaéndahan lalampahan aluminium ...

Maca deui

News & Kajadian


WhatsApp Online Chat !