Tentang Kami

Wilujeng sumping di AMC

AMC (Changzhou Aluminium Mobile kapsul Co., Ltd.) Mangrupakeun produsén-layanan pinuh ku Aluminium imah tilepan mobile na leyuran nu dirancang pikeun nganteurkeun. Kami aya di "daerah wangunan héjo nasional" dina Changzhou, ngan 1 jam karéta ka Shanghai.

Kami pangadeg tilepan imah ukur aluminium di dunya. Kalawan sababaraha alloy aluminium patén-patén tilepan imah penemuan, nu ngamungkinkeun urang pikeun ngenalkeun sababaraha solusi wangunan paling inovatif, fungsi jeung ekonomis sadia di dunya kiwari.

produk integrates nu basajan, gampang melu, pamanggih design movable, devotes kana hasil panalungtikan & ngembangkeun sarta produksi tinggal elegan anyar, ruang darurat, ruang bentang, supermarket taya sahijieun jeung saterusna. Loba dipaké dina relief darurat, camp tentara, situs konstruksi, dagang umum, pakansi pariwisata, camp milik, perumahan samentara kota, badag skala acara tur sagala jinis kagiatan komérsial kayaning lingkungan perumahan samentara.

Urang nawarkeun tilepan tur imah mobile ku kaunggulan paling kalapa: produk AMC ieu husus dirancang janten ékonomis deliverable mana di dunya. Ieu bisa narilep sarta kapal dina peti, wadah 40 ft bisa nahan 20 imah, ieu ngamungkinkeun urang pikeun ngagunakeun saluran angkutan barang baku pikeun nganteurkeun produk urang - angkutan barang laut, jaringan rail, jalan raya atawa kapal tongkang - pilihan angkutan paling giat ékonomis aya.

AMC terus inherits sumanget tukang nyieun urang, pangwangunan calakan kalayan haté, sarta manggihan kaéndahan lalampahan aluminium.

tetempoan

Janten pamingpin global dina ngarancang, rékayasa, manufaktur jeung kiriman nilai ditambahkeun tinggi produk jeung jasa kualitas.

misi

Pikeun ngahontal pangakuan customer jeung kapuasan stakeholder ku committing ka tingkat pangluhurna kinerja kalayan integritas, kreativitas sarta markisa pikeun hasil ..

nilai

· Pangakuan Palanggan

· Integritas & Transparansi

· Komitmen & Akuntabilitas




WhatsApp Online Chat !