Shops mobile

Pondok Description:


  • Kuantitas Min.Order: 20 susunan
  • Suplai Kamampuhan: 1000 susunan / Bulan
  • Port: Shanghai / Ningbo / Shenzhen / Tianjin
  • Sarat pembayaran: T / T

  • jéntré produk

    Tags produk

    Dibandingkeun jeung mode bisnis tradisional, warung mobile ngaheéat nyewa, hiasan, pangawasan jeung prosés séjénna, teu ukur ngurangan ongkos tapi ogé greatly ngurangan siklus parantosan, periode pondok tina waktu ka ngalengkepan adegan mobile unik. Tur bisa ngaleungitkeun résiko lokasi salah, tapi ogé nurutkeun aliran urang jeung musim na parobahan séjénna dina jangka waktu saluyukeun.

    02fadfa微 信 图片 _20180529100959

     

     

    44

     

    Unfolding Hambalan:

    Buka pakét-Sumebar kaluar lanté-Sumebar kaluar hateup-Sumebar kaluar jandéla & panto

     

    aksésori Perkenalan

    11adfa

    Konfigurasi aksésori 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 
    WhatsApp Online Chat !