Wakil ketua Panitia Nasional CPPCC dilongok produk urang jeung masihan bongbolongan

Gao Yunlong, wakil ketua Panitia Nasional CPPCC sarta pupuhu Federation of Industri na Dagang, dipingpin ku Huang Li, Yan Li, Gu Wanfeng, sarta grup nasional lianna militer-sipil integrasi ngarah ngadatangan produk aluminium kabin di Grup Merong na masihan nasihat berharga jeung pangajén.

图片 1 图片 3图片 4


Post time: May-03-2018

WhatsApp Online Chat !