Rreth nesh

MIRË SE VINI NË AMC

Saint Minda Housing Solutions, was called Aluminum Mobile Capsule, is a full-service manufacturer of Aluminum mobile folding house and solutions that are designed to deliver. We are located in Changzhou city, which is only one hour train away from Shanghai.

We are the world’s only aluminum folding house manufacturer. With a number of aluminum alloy folding house invention patents, which allows us to introduce some of the most innovative, functional and economical building solutions available in the world today.

Produkti integron të thjeshtë, të lehtë për dele, ideja e luajtshme projektimit, kushton për kërkimin dhe zhvillimin dhe prodhimin e vendbanimit të ri elegante, dhoma emergjente, dhoma peizazhit, supermarket askush dhe kështu me radhë. përdorur gjerësisht në lehtësim emergjente, kampin e ushtrisë, vendin e ndërtimit, tregtisë publik, pushime turizmit, kampin e minave, strehim të përkohshëm komunal, ngjarjet në shkallë të gjerë dhe të gjitha llojet e aktiviteteve komerciale të tilla si lagje e përkohshme të strehimit.

We offer the folding and mobile house with a most competitive advantage: 

  • Only takes 3 minutes to fold the house by 3 people manually;
  • Can be folded at least 1,000 times based on our patent hinges;
  • A 40ft HC can take 18 units, greatly saves transport cost;
  • 20 years designed life service.

Saint Minda continuously inherits the craftsman's spirit, intelligent construction with heart, and discover the beauty of aluminum journey.

vizion

Për të qenë një udhëheqës global në projektim, inxhinieri, prodhim dhe shpërndarjen e vlerës së shtuar të produkteve të kualitetit të lartë dhe shërbimeve.

mision

Për të arritur njohjen e konsumatorëve dhe kënaqësi palëve të interesuara duke u angazhuar në nivelin më të lartë të performancës me integritet, krijimtarisë dhe një pasion për rezultate ..

vlerat

· Njohja e klientit

· Integriteti & Transparencë

· Angazhimi & Llogaridhënia
WhatsApp Online Chat !