Tentang Kami

Wilujeng sumping di AMC

Saint Minda Housing Solutions, was called Aluminum Mobile Capsule, is a full-service manufacturer of Aluminum mobile folding house and solutions that are designed to deliver. We are located in Changzhou city, which is only one hour train away from Shanghai.

We are the world’s only aluminum folding house manufacturer. With a number of aluminum alloy folding house invention patents, which allows us to introduce some of the most innovative, functional and economical building solutions available in the world today.

produk integrates nu basajan, gampang melu, pamanggih design movable, devotes kana hasil panalungtikan & ngembangkeun sarta produksi tinggal elegan anyar, ruang darurat, ruang bentang, supermarket taya sahijieun jeung saterusna. Loba dipaké dina relief darurat, camp tentara, situs konstruksi, dagang umum, pakansi pariwisata, camp milik, perumahan samentara kota, badag skala acara tur sagala jinis kagiatan komérsial kayaning lingkungan perumahan samentara.

We offer the folding and mobile house with a most competitive advantage: 

  • Only takes 3 minutes to fold the house by 3 people manually;
  • Can be folded at least 1,000 times based on our patent hinges;
  • A 40ft HC can take 18 units, greatly saves transport cost;
  • 20 years designed life service.

Saint Minda continuously inherits the craftsman's spirit, intelligent construction with heart, and discover the beauty of aluminum journey.

tetempoan

Janten pamingpin global dina ngarancang, rékayasa, manufaktur jeung kiriman nilai ditambahkeun tinggi produk jeung jasa kualitas.

misi

Pikeun ngahontal pangakuan customer jeung kapuasan stakeholder ku committing ka tingkat pangluhurna kinerja kalayan integritas, kreativitas sarta markisa pikeun hasil ..

nilai

· Pangakuan Palanggan

· Integritas & Transparansi

· Komitmen & Akuntabilitas




WhatsApp Online Chat !